I Ribe på Plantagevej;

hvor turister og lokale suser forbi den lokale grillrestaurant, Skovgrillen, og hvor mange gør deres stop, for at få en ristet hotdog med det hele, en hjemmelavet dagens ret eller en burger med frisk oksekød. Mange danske stamkunder, såvel som tyske, endda også hollandske og franske kunder stopper op her og holder deres pause, inden de igen skal ud at køre på de danske veje i den travle sommertid. Hos os er der gode parkerings muligheder, om du så er kørende i autocamper, med trailer eller bare i bil, så er du garanteret en plads.

På Skovgrillen i Ribe er du garanteret god service fra Cindy og pigerne, som vil gøre deres bedste, for at du får en god oplevelse på Skovgrillen og forhåbentligt et gensyn værd.

Udover det, er der et stort udvalg, om det er et måltid eller om man er sulten for sjov, så derfor kan man altid få det man er i humør til. Der mulighed for en dessert i form af en ispind fra Premier is om sommeren.

Man kan nyde sin mad eller is både indenfor og udenfor under en parasol med trafikken på første parket. Hvis man har hund, er der skov tæt på, og mulighed for at sætte sin hund på krogene udenfor eller ved bænkene.

Vi håber på at se Jer på Skovgrillen!

Vi serverer hjemmelavet dagens ret hver dage fra kl. 11.00 til den er udsolgt.

Pris 110,– pr. kuvert

Vi leverer højtbelagt smørrebrød af høj kvalitet og de bedste råvarer. Min. 20 stk. bestil senest 2 dage før.

Kun 30,– pr. stk.

Alle vores burgere serveres med hjemmelavet bøf af frisk og fedtfattigt oksekød max 10-12%
Du finder grillen lokalt i Ribe, ud til hovedvejen. Har du spørgsmål eller vil bestille mad, kan du gøre det på tlf.:

75 42 22 04

ER DU BLEVET SULTEN?